Мер Києва Віталій Кличко ініціював виїзну нараду разом з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном та начальником головного управління національної поліції у м. Києві Андрієм Крищенком щодо наведення ладу на центральному залізничному вокзалі столиці.

"Десятки мільйонів людей на рік користуються залізничним вокзалом і наше спільне завдання - привести його в належний стан, аби пасажири почувалися комфортно і перші враження людей, які приїздять до столиці, були позитивними, відзначив Кличко. - Вокзал не підпорядковується місту, але ж ми не можемо просто спостерігати за тим, що тут відбувається. Тому давайте разом вирішувати цю проблему", - підкреслив Кличко.

З міністром інфраструктури та главою столичної поліції мер оглянув приміщення залізничного вокзалу та прилеглу територію.

За словами Віталія Кличка, є плани до травня перетворити залізничний вокзал столиці на сучасний європейський вокзал.

"Ми маємо на увазі благоустрій території, заміну асфальтового покриття, наведення ладу з паркуванням, упорядкування торгівлі", - відзначив Кличко.

Мер переконаний, що реалізувати це можливо тільки за умови злагодженої роботи КМДА, Міністерства інфраструктури, поліції та «Укрзалізниці».

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Сьогодні учасники виїзної наради визначили ключові питання, щодо благоустрою території залізничного вокзалу. «Робоча група протягом двох тижнів ці питання відпрацює, потім ми зустрінемося і ухвалимо вже детальний план наших скоординованих дій. Щоб до травня центральний залізничний вокзал і територія навколо нього виглядали сучасно і по-європейськи», - підкреслив мер Києва.