Мирослав Лайчак, чинний голова ОБСЄ, після візиту на Донбас заявив, що шокований тривожними умовами життя людей, які живуть біля лінії розмежування, та закликав сторони активізувати усі свої зусилля з приводу мирного політичного врегулювання кризи.

Новий глава ОБСЄ їде на Донбас: Україна для нас в пріоритеті

Криза в Україні й навколо країни є головною першопричиною головування Словаччини в ОБСЄ. Перебуваючи на місці подій, я бачу критичну роботу, яку виконує ОБСЄ, і те, скільки ж ще необхідно зробити. Для постраждалих цей конфлікт передрішає їхнє повсякденне життя, – повідомив Мирослав Лайчак.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Осатанілі бойовики напали на місію ОБСЄ, намагались віджати авто

За його думкою, обстріли – це повсякденна реальність для людей, що мешкають на Сході України. А тому закликає працювати краще, пропонувати інноваційні та нові ідеї для поліпшення умов життя людей.

Нагадаємо, ОБСЄ шокувала Україну попередженням: Путін не припинить

Генеральний секретар Організації з безпеки і співпраці в Європі Томас Гремінгер заявив, що російська сторона у будь-якому випадку продовжить надсилати військову техніку на тимчасово окуповані території України.

Як повідомляв "Знай.uа", Окупанти стягують техніку до кордонів Донбасу: ОБСЄ опублікувала докази новорічної провокації.

Важке озброєння агресора на окупованих територіях Донецька і Луганська продовжує зростати. Російські найманці проводять свої бойові навчання – готуються до посилення військового конфлікту на Донбасі. Про це заявила місія СММ ОБСЄ у своєму звіті, передає прес-служба Операції объедиенных сил. Так, у зоні бойових дій було виявлено понад 60 бойових броньованих машин бойовиків.

Також "Знай.uа" писав, що обстановка на Донбасі загострюється, українські воїни майстерно ліквідують путінських головорізів.

30 листопада бойовики 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських воїнів у зоні проведення операції Об'єднаних сил. Одного військового, в ході обстрілів, було поранено.