Довкола намірів Володимира Зеленського ходить чимало чуток, але найпопулярніша – слугу народу нібито фінансує колишній акціонер "ПриватБанку" Ігор Коломойський.

На своїй сторінці у Facebook український блогер, юрист Михайло Шнайдер вирішив пояснити, чому на його думку це неправда:

Володимир Зеленський, актор "Кварталу 95"

"Після того як Вова озвучив свої президентські амбіції, на нього полилися просто тонни чорнухи і бруду. Сотні фейків були негайно запущені в медіа-простір. А ось і один з цих самих міфів - "Зеленського фінансує Коломойський". До речі це одна з найбільш популярних і тиражованих легенд, останніх декількох тижнів. А тепер трохи фактів. Зеленський успішний бізнесмен, засновник компаній з багатомільйонними оборотами", - зазначив Шнайдер, додавши послужний список актора:

"Квартал-Концерт"

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Гумористична Студія "Квартал 95"

Займається гастрольно-концертної діяльністю та продажем квитків. До структури компанії. Входить в продюсерський центр та FREEDOM Event Hall.

"Студія Квартал 95"

Гумористична Студія "Квартал 95"

Займається виробництвом аудіовізуального контенту та концертної діяльністю. Компанією було випущено безліч телевізійні проектів, серіалів і повнометражних фільмів. Оборот "Студії Квартал 95" обчислюється мільйонами доларів на рік.

Студія "Квартал 95"

"Тепер я думаю всім стало зрозуміло, що Володя далеко не бідна людина. І з легкістю зможе профінансувати свою передвиборну кампанію. Так що черговий міф зруйновано", - підсумував він.

Дивіться: інтерв'ю з Зеленським

Нагадаємо, Зеленського порівняли із Януковичем.

Як повідомляв "Знай.ua", популярний актор "Кварталу 95" Олександр Пікалов виступив перед українцями із заявою, яка стосується чуток про організації політичних акцій та мітингів з боку команди Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський і "Квартал 95" зробили подарунок Кошовому.