Начальник кримських і донецьких головорізів Володимир Путін переслідує у війні з Україною тільки одну мету. Російський президент ніколи не відстане від України й буде всіма способами домагатися її повної капітуляції.

Про це журналістам розповів російський публіцист і політолог Андрій Піонтковський, пише портал "Політека".

Путін

"По-перше, Путін від України ніколи не відстане. Завданням Путіна і його оточення є знищення України як суверенної держави і повного підпорядкування її так званого "руського міра", заявив політолог.

За словами Піонтковського сьогодні ситуація так швидко змінюється, що взагалі важко щось прогнозувати.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

путін

"Але, швидше за все, зараз у Москві обрали тактику вичікування, щоб подивитися, що буде на виборах в Україні. У Кремлі чекають, що з'явиться керівництво, яке їх більше влаштовує. Тим більше, що від низки кандидатів, не називаючи прізвищ, лунають такі голоси, що чинна влада не вміє розмовляти з росіянами, а "ми краще знаємо і краще домовимося". У Москві це уважно слухають, чекають. Але для Москви розмова може бути тільки одна — більша кількість поступок і велика капітуляція", - заявив політолог.

Варто нагадати, що міністр оборони України Степан Полторак прокоментував злочин Путіна в Керченській протоці, де 25 листопада минулого року було взято штурмом українські судна і незаконно затримані члени екіпажу. Відповідний коментар Полторак озвучив в ефірі одного з українських телеканалів.

Глава Міноборони вважає, що Росія хотіла спровокувати українські кораблі в Керченській протоці відкрити вогонь у відповідь, щоб розпочати відкриту агресію проти України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилася інформація, що президент України Петро Порошенко днями ухвалив таємне рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБОУ) про основні показники державного оборонзамовлення. Відомо, що замовлення для армії передбачено на 2019-2021 роки. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби президента.

Нагадаємо, замах на Путіна: з'явилися деталі - майже вийшло.

Як повідомляв Знай.uа Притула невдало пожартував про Зеленського, і понеслося.

Знай.uа писав, Путін готується до виборів в Україні: є свій кандидат.