У Сербії заявили, що прийняті всі заходи безпеки при візиті Володимира Путіна в Белград. Про це повідомив помічник президента РФ Юрій Ушаков для російського "Інтерфакс".

"Сербська сторона запевняє нас, що вживає всіх заходів щодо забезпечення безпеки візиту, плюс відповідні сербські служби знаходяться в контакті з нашими відповідними відомствами", - сказав Ушаков.

Володимир Путін

"Я впевнений, що вся діяльність нашої делегації буде забезпечена, і ніяких зривів не буде", - продовжив Ушаков.

На питання про те, чи поінформував Белград Москву, що їм довелося заарештувати терориста, що готує замах на Путіна, Ушаков відповів: "Я знаю тільки з повідомлень преси. Іншої інформації я не маю. Там теж ще багато незрозумілого так і залишається".

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Раніше повідомлялося, що проти російського президента Володимира Путіна готували збройний замах.

Путін

На території однієї з європейських держав силовики спіймали чоловіка, який нібито готував замах на ватажка Кремля. Таку інформацію повідомили сербські ЗМІ, передає politeka.net.

"Терориста Арміна Алібашича затримали в населеному пункті Нові-Пазар. В його рюкзаку правоохоронці знайшли гвинтівку з оптичним прицілом", - йдеться в повідомленні.

За інформацією силовиків, під час проведення обшуку в його квартирі знайшли різне озброєння і символіку терористичного угруповання "Ісламська держава Ірак і Левант".

Володимир Путін

"Ймовірно, що 21-річний Армін готував замах на президента Росії під час його офіційного візиту в столицю Сербії Белград. Прихильників зупинив поліцейський патруль в селищі Потік, а приводом для обшуку став підозрілий рюкзак", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, боснійська експерт з безпеки Джевада Галияшевича переконаний, що передбачуваний терорист, швидше за все, не був одинаком і у нього є спільники.

Президент РФ Володимир Путін

Нагадаємо, українців предупредили чого чекати від Путіна.

Раніше Знай.ua повідомляв, Путін обізвав автокефалію УПЦ двома словами.

Також Знай.ua писав, у Кремлі розказали, коли віддадуть Донбас.