11 січня група невідомих намагалася заблокувати офіс підрозділу Національної поліції на вулиці Велика Васильківська в Києві.
Про це повідомила прес-служба столичної поліції в Facebook.


"Невідомі особи перешкоджали доступу правоохоронців до робочих місць, а десять чоловік доставили в управління поліції. В даний час ситуація біля офісного приміщення спокійна", - відзначили в прес-службі.
Поліцейські уточнюють інформацію про постраждалих. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Також одного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив офіційну заяву для своїх шанувальників. Він попередив, що найближчим часом в Україні можливі провокації і фейковий мітинги від імені Зеленського і партії "Слуга Народу".

Команда Зеленського заявила, що про підготовку провокацій чорних політтехнологів їм стало відомо з особистих джерел.

"За планом чорних політтехнологів, в мітингах візьмуть участь тітушки, яким демонстративно платити гроші. І все це будуть фіксувати знімальні камери і журналісти деяких ЗМІ заради чергової інформаційної атаки, мета якої - дискредитація нашого руху", - йдеться зверненні до прихильників.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, політичний психолог Сергій Кривуля вважає, що Зеленському на посаді президента може загрожувати небезпека. За словами психолога, після попадання кандидата на високу посаду у нього може "розвалитися голова". Влада - підступна, вона ламала і не таких, зазначив Кривуля.

У піку старшому поколінню, обридлої влади, бездарній політиці і т.д. Багато, можливо, підуть і проголосують за актора і просто "свого хлопця".

Також Знай.ua писав, что Володимир Зеленський вирішив залучити виборців за допомогою відомої практики, якою вже скористалися в 20 країнах світу. Зеленський через соціальні мережі залучає громадян, щоб створити передвиборчу програму.