Задля вирішення проблеми спірних Курильських островів на користь Японії, президент Росії Володимир Путін може вимагати визнання з її боку анексії Криму.

Про це російський політолог Дмитро Орєшкін написав у колонці на "Апострофі".

Він каже, що, можливо, Москва буде вимагати взамін Курив не тільки інвестиції, але й визнання Японією анексії Криму. Адже для Путіна дуже важлива пропагандистська складова. Тому було б логічно вчинити саме так.

За словами Орєшкіна, рано чи пізно Курильські острови доведеться віддати, так як грошей для розвитку Далекого Сходу немає і не буде. А вони потрібні, щоб регіон не деградував.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Коли почали будувати Кримський міст, то перестали будувати міст через річку Лена. Це гальмує освоєння Якутії. Поки що Путін посилає сигнали японцям… А вони вже років двадцять розминають тему Курильських островів.

На думку Орєшкіна, стає зрозуміло, що Росія втрачає контроль над Далеким Сходом.

У Путіна є простий варіант: віддати ці чотири острови і отримати від Японії дуже хорошу компенсацію.

"Чим раніше це буде зроблено, тим краще зможе просунутися континентальна територія Далекого Сходу. Тому що вкладати потрібно не тільки гроші, але і час", - роз'яснює експерт.

Нагадаємо, головна пропагандистка Путіна сказилася з-за перемоги України: подавіться своїм Томосом. Одіозна телеведуча, відома путінська пропагандистка Ольга Скабеева вийшла з себе в прямому ефірі через український Томос.

Неабиякий скандал розгорівся безпосередньо в прямому ефірі головного російського телеканалу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Лукашенко звернувся до Путіна: забудь про Білорусі.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія найближчим часом може позбутися потужного союзника – очолюваної ним країни.

Також Знай.uа" писав про те, що перемога Трампа на виборах: прокурори знайшли "український слід" Слідчі з США зацікавилися українськими політиками, які їздили на інавгурацію Дональда Трампа.

Зараз спецпрокурор Роберт Мюллер, який розслідує справу про російському втручання у вибори в США, вивчає список українських політиків і бізнесменів, які відвідали інавгурацію президента США Дональда Трампа.