Міністром оборони України Степаном Полтораком були прийняті серйозні заходи проти деяких посадових осіб за невиконання своїх обов'язків.

Як каже Полторак у своєму Facebook, він вирішив звільнити два начальника КЕУ. Ще один офіцер територіального КЕУ був понижений у військовому званні, а іншого понизили в посаді.

Степан Полторак

"В той час, коли кожна копійка — це кров і піт на тілі України, я не можу спокійно ставитися до такого стану справ. Ще раз хочу підкреслити відповідальність кожної посадової особи. Всі повинні проявляти наполегливість та ініціативу у виконанні завдань щодо ефективного використання бюджетних коштів", — йдеться у публікації міністра оборони.

Нагадаємо, Військовим різко піднімуть зарплати: Полторак розкрив подробиці

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

29 грудня міністр оборони України Степан Полторак заявив, що з 1 січня 2019 року збільшується грошове забезпечення військовослужбовців Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Президент України - Верховний Головнокомандувач Збройних сил України затвердив, і я вчора підписав наказ, згідно з яким ми з 1 січня 2019 року підвищуємо грошове забезпечення військовослужбовців ЗСУ, в тому числі Сухопутних військ", - сказав глава оборонного відомства в ході робочої поїздки, яку він здійснив у Харківську область.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Полторак попередив українців про швидкої війні з Росією: вже нарощують армію

За словами міністра оборони України Степана Полторака, загроза з боку РФ на сухопутному кордоні та Азові все ще зберігається.

Як каже Полторак, Росія зосереджує багато військ на окупованому півострові.

Також Знай.ua" писав про те, що ЗСУ отримали новітнє потужна зброя: путінська "Сатана" тихенько молиться

Українська армия вже в 2019 році зазнає новітні зразки вітчизняного зброї. Яке, згідно з планами, має посилити оборонну потужність.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби українського уряду в соцмережі Facebook.