На російському телебаченні знову у відкритій агресивній формі заговорили про зміну існуючих державних кордонів України. І нова маячня прозвучала з вуст політичного експерта Михайла Синельникова-Оришака в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин".

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Найголовніший пропагандист Кремля заявив, що "Україна повинна зменшитися в розмірах, втративши свої нинішні кордони". Також так званий експерт Синельников-Оришак назвав Україну "вічним ворогом Росії, якого необхідно ставити на місце".

"Ми їм дозволяємо багато з мотивів: "Брати! Ну як? Ну між лейкоцитами і еритроцитами у нас вся різниця, кров наче одна". Та задовбали ці брати! Ми дозволяємо їм нахабніти. Будь-яке хамство має рішуче припинятися, як сталося в протоці (Керченській - ред.)", - заявив глашатай Кремля.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Я вважаю, що це ворожа держава нам була спочатку. Вона повинна обов'язково залишитися, в інших кордонах, вона повинна скукожитися самостійно. Все самі! І ось на це все повинно працювати", — підсумував пропагандист.

Варто також заззначити, що маячню Синельникова-Оришака відкрито підтримала ведуча пропагандистського ток-шоу Ольга Скабєєва. Вона також погодилася з тим, що нібито "брати дійсно задовбали" росіян.

Варто нагадати, що США можуть допомогти Україні подолати Путіна. Так вважає американський дипломат, екс-посол Джон Гербст. Він зазначає, що інцидент в Керченській протоці не можна вважати проблемою тільки України, дипломат називає це "дурістю". Джон Гербст зазначає, що хоча агресія Кремля і спрямована на Україну, проте РФ має на меті послабити НАТО і Євросоюз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2019 році українцям не варто сподіватися на конкретне рішення щодо введення миротворців ООН на Донбас. Про це заявив військовий експерт Василь Богдан, передає "Апостороф". Він розповів, на чому слід зосередитися Україні та її західним партнерам в умовах незгоди Росії на таку місію.

Нагадаємо, українка розкрила правду про життя в окупованому Криму: постійно боюся, вважають зрадниками.

Як повідомляв Знай.uа експерт розкрив кровожерливі плани Путіна на 2019 рік: Brexit і вибори в США були ще квіточками.

Знай.uа писав, трагедія судна з вугіллям в Туреччині була передбачувана: контракт за ціною в кілька життів.