Кандидат у президенти Володимир Зеленський закликав своїх потенційних виборців разом скласти передвиборчу програму.

Відповідний ролик шоумен оприлюднив 8 січня. Користувачі соцмереж оохоче погодилися йому допомогти, пропонували ідеї, ділились основними, на їхню думку, проблемами в країні. Найпопулярніші коментарі зібрав Радіо.Свобода.

"Мені здається, старі політики живуть простим принципом – ні у кого нічого не запитуючи, багато обіцяти. Я зроблю по-іншому. Ми напишемо мою програму разом з тобою", ​–​ зявив політик у своєму зверненні.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

У свою чергу, Зеленський назвав основні передвиборчі обіцянки кандидатів у президенти та закликав долучитись до створення його власної кампанії – написати топ-5 проблем в Україні.

У коментарях користувачі почали перелічувати проблеми. Найчастіше згдували корупцію, війну на сході України та низькі зарлапати.

Декому пропозиція від потенційного кандидата в президенти видалась не дуже серйозною.

Інші навпаки, вважають, що такий хід є дуже правильним.

Дехто виступив із більш конкретними пропозиціями.

"Передвиборчі програми в Україні ніхто в принципі не виконує. Традиція така. Тому вищезгадане звернення Зеленського (хоча це міг бути будь-хто з кандидатів) – це лише привід зайвий раз зрадіти, що на програми в Україні забивають болта на другий день після виборів", - прокоментував користувач ставлення Володимира Зеленського до невиконаних передвиборних обіцянок інших кадидатів у президенти.

Нагадаємо, що Порошенко, Тимошенко, Бойко, Гриценко, Зеленський: експерт оцінив шанси на перемогу у виборах. За даними соцопитувань, протягом останніх дев'ять місяців найбільш вдалу кампанію проводить лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Як повідомляв портал "Знай.ua": останнім часом ім'я Святослава Вакарчука звучить все частіше не в контексті музики, а в контексті політики. Новою піснею "Скільки нас" лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, якого називають одним з найбільш популярних кандидатів в президенти України на виборах 2019 року, продовжує підігрівати чутки про свої політичні амбіції.

Раніше "Знай.ua" писав, що відомий український шоумен Володимир Зеленський, який нещодавно заявив про свої президентські амбіції, жорстко відреагував на кібератаку на його передвиборний сайт.