Вже не перший рік у світі ходять чутки про існування двійників президента Росії Володимира Путіна. На цей раз спливли докази, з якими неможливо сперечатися.

Про це розповіла відомий астропсихолог Валентина Виттрок.

Фахівець зазначила, що факт наявності клонів Путіна – очевидний і пояснила, що зовні вони відрізняються не тільки від оригіналу, але й один від одного.

"Скажімо, по руках — у одного з двійників — бурята за національністю — пальці товсті, як сардельки… Придивіться до розташування і формі зморшок, мочок вух, які у всіх людей різні, як відбитки пальці", - пояснює експерт.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Астропсихолог також звернула увагу не тільки на зовнішність, але і на мислення двійників Путіна. Вона зазначила, що вагомим доказом може служити різка зміна стилю правління Володимира Путіна як президента РФ.

"Попередній Путін дуже грамотно вів справи — налагодив добрі стосунки як з Європою, так і з Америкою, демонстрував просто чудеса дипломатії, лобіюючи інтереси Росії на всіх рівнях. А що робить Путін нинішній? Псує відносини з усіма, з ким тільки можна, втручається у внутрішні справи інших країн, загрожує існуючим і неіснуючим зброєю — загалом, веде себе як слон в посудній лавці. Між двома цими людьми дуже мало спільного", - зазначає Виттрок.

Нагадаємо, священик заговорив про смертних гріхах Путіна, з тих пір сміливця ніхто не бачив. Лицемірство під прикриттям.

Як повідомляв Знай. ua, українцям пояснили, як Путін допоміг отримати Томос. Посприяв тому, що Україна отримала Томос про автокефалію ПЦУ не тільки український гарант Петро Порошенко, а і господар Кремля Володимир Путін.

Знай. ua писав, що українець поставив на місце чеського дружка Путіна: Гітлер теж був "тверезим". Вацлав Клаус давно відомий як проросійський політик.