Відомий політолог висловив свою думку щодо справжньої мети шоумена Володимира Зеленського у виборах Президента України 2019 року.

Володимир Зеленський

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на коментар експерта.

Ігор Тишкевич, експерт Інституту майбутнього вважає, що Володимир Зеленський, який оголосив себе кандидатом на посаду президента України, насправді нібито не має наміру боротися за перемогу на весняних виборах, оскільки його ключова мета - потрапляння до Верховної Ради з партією "Слуга народу".

Верховна Рада

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Окрім того він додає, що в ході цієї виборчої кампанії є безліч кандидатів, які "не збираються вигравати ці вибори".

"І Зеленський - один з них. З огляду на, що президентська кампанія плавно перейде в парламентську, такий крок шоумена можна розглядати як підготовку очолюваної ним політичної сили до виборів до Верховної Ради", - підкреслив експерт.

Володимир Зеленський

"Зеленського можна назвати повністю технічним кандидатом, оскільки приціл у нього більш далекий. Але явно він не фаворит президентських перегонів, не дивлячись на великі рейтинги, які будуть" розсипатися "ближче до дати голосування", - резюмує Тишкевич.

Нагадаємо, перше розгорнуте інтерв'ю з коміком і творцем "Кварталу 95" Володимиром Зеленским на політичну тему показало його слабке місце.

Володимир Зеленський

Проблема не в тому, що він не може дати однозначних відповідей на складні питання, а в тому, що як політик він нудний і банальний.

Про це заявляє український блогер Денис Казанський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, один з лідерів рейтингу майбутніх виборів президента України Володимир Зеленський попередив про підготовку провокації.

Володимир Зеленський

Невідомі люди організовують "фейкову" акцію підтримки його політсили у Києві в соціальних мережах.

Також Знай.ua писав про те, що популярний комік і шоумен зі студії "Квартал 95", а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський звернувся до своїх шанувальників і фанатів у соціальних мережах.