Рішення актора і шоумена Володимира Зеленського балотуватися в президенти абсолютно нікого не здивувало і не стало сенсацією, оскільки його рейтинг в даний час просто зашкалює. Так вважає політолог Володимир Фесенко, про що він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Він зазначив: "Я давно говорив, що він піде на вибори. З таким рейтингом гріх не балотуватися. І він точно не технічний кандидат, а один з фаворитів майбутніх виборів. Він, звичайно, має повне право і на висунення, і на новорічне привітання українському народу. Вчора це робили відразу кілька потенційних кандидатів на пост Президента".

Також Фесенко поділився переживаннями про те, що передвиборна кампанія все більше нагадує політичну війну, де кожен сам за себе. Він вважає, що: "Такий характер кампанії буде суттєво знижувати легітимність самих виборів, і майбутнього Президента".

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що генеральний директор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко пояснив, з якої причини звернення в честь Нового року Петра Порошенка показали після звернення Володимира Зеленського. Як написав Ткаченко на своїй сторінці в Instagram: "показ виступи президентів під супроводу бою курантів є радянською традицією. І хоча курантів давно вже немає, але люди за них все ще тужать. "Тому президента все ж показали, хоча вже в 2019 році.

Як повідомляв портал "Знай.иа": міністр закордонних справ України Павло Клімкін переконаний, що за 2018 рік українці стали більш вільними і сильними. На його акаунті можна прочитати: "Як і рік тому, готую домашній майонез і перемикаю канали. Є дві новини: погана - радянських фільмів в новорічному ефірі все ще багато, а хороша - їх все-таки менше. Хотілося б вірити, що за цей рік ми стали ще трохи менше радянськими".

ТакожЗнай.иа" писав, що Зеленський зізнався у вирішенні балотуватися в президенти прямо в ніч з 31 грудня на 1 січня, що викликало бурхливу реакцію українців. Більшість користувачів підтримали шоумена, хоча присутні і натяки, що ця затія може обернутися непередбачуваними наслідками.