Прем'єр-міністр Російської Федерації ухвалив рішення, згідно з яким перебування на російській території громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях Луганської і Донецької областей, збільшено до півроку.

В тексті опублікованого документа вказується: "Збільшити для громадян України, які постійно проживають на територіях окремих районів Донецької та Луганської областей України, безперервний строк тимчасового перебування на території Російської Федерації до 180 діб з дати кожного в'їзду на територію Російської Федерації".

До цього жителі окупованого сходу України могли розраховувати на 90 діб перебування на території Російської Федерації.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Міністерство економічного розвитку України заявило про багатомільйонні збитки Росії з причини заборони на ввезення продукції українського походження. Рішення про заборону на ввезення певних видів товарів на російську територію підписав прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв. У перелік українських товарів, які заборонили ввозити, внесли українську кондитерську продукцію, горіхи, соняшникове масло, а також папір, котли, пшеницю, шпалери, меблі, трактори і інше обладнання.

Як повідомляв портал "Знай.uа": спливла інформація, що мобільний телефон Майкла Коена, який раніше працював помічником президента США, два роки тому був приєднаний до вишок стільникового зв'язку, розташованих у столиці Чехії. Отримані дані можуть свідчити про те, що він проводив у Празі секретні з представниками влади Росії.

Також "Знай.uа писав, що український президент Петро Порошенко заявив про те, хто присутній в списку санкцій проти російських громадян. У перелік внесуть тих, хто мав відношення до атаки на кораблі України в Керченській протоці, а також тих, хто причетний до незаконного затримання, судового фарсу, а також тих, хто безпосередньо віддавав наказ. За пропозиціями Служби безпеки України, а також Кабінету міністрів та враховуючи позиції Верховної ради, санкції торкнуться тих підприємств, які були помічені у військових поставках російським терористам і протидіють Україні.