Актор та засновник гумористичної Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно детально прокоментував чутки щодо його ймовірної участі у виборах 2019 року.

Коли його відверто запитали, чи правда, що вже складене гасло до президентської кампанії, він запевнив: ні, і "це не жарти".

Про те, що його дуже часто можуть називати "клоуном" він також добре знає, але ставиться до цього філософськи:

Володимир Зеленський

"Поясню. Саме формулювання не подобається. Я - це я, мене не можна порівнювати з зеком або якимось. Я і в спорті не готовий був до порівняно з третім місцем - порівнюйте з першим, будь ласка! З якимись серйозними людьми, які зробили щось хороше. Не треба з тими, які зробили все, щоб знищити нашу країну. Я себе в цьому плані поки ніде не виявив і не був заплямований... нічого страшного, Чарлі Чаплін був найбільшим клоуном, генієм і боровся з фашизмом, між іншим ...", - зазначив Зеленський.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Артист додав, що сам ніхто не можете вирішити майбутнє України, всі важливі справи - в руках народу:

Володимир Зеленський

"Погано чи добре, вирішую точно не я. І моя думка на людей точно ніяк не вплине. Люди повинні вибирати, хто їм до душі, і нічого не боятися. Після всього, що у нас було і хто у нас був, боятися вже не треба. Головне - піти на вибори, щоб потім плюнути в обличчя тієї людини, якого ти вибирав: маєш право. Я думаю, що якщо я б пішов ... Або якщо я піду? А може, точніше: якщо мене оберуть, я буду такою людиною, якого спочатку будуть обливати брудом (це те, що відбувається, я вже це відчуваю), потім - навчаться поважати, а потім - будуть плакати, коли я піду. Тому що я вважаю, що президент повинен бути максимум п'ять років, і я можу пояснити свою позицію", - підсумував Зеленський.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, Зеленський розповів, як став кумиром Задорнова.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський відверто розповів про страшну смерть колеги по "Кварталу 95".

Також "Знай.ua", писав, Зеленський дав у пику фанату "руського міра".