Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко назвав кілька дієвих кроків, які допоможуть Україні прийти до миру, і які зупинять агресію РФ. Країні необхідно зміцнювати міжнародну коаліцію, щоб протистояти Росії. Також необхідно посилювати санкції і зміцнювати оборону. Ці дії дозволять прискорити досягнення миру.

За його словами, коаліція на підтримку України вже фактично існує, але її треба підтримати і зміцнити.


Скільки б не говорили, що Росія, мовляв, навіть краще почуває себе під режимом санкцій – це свідчить лише про те, що досі не притягнуті всі ресурси, яких ще дуже багато. Це і відключення від системи SWIFT, і персональні точкові санкції, заморожування рахунків. Я думаю, що якщо б сьогодні заморозити до кількох сотень людей, що входять до верхівки Росії, рахунки в США та ЄС, ми почули зовсім інша розмова, – каже представник.

Він добавляє, що необхідно зробити візовий режим більш жорстким і обмежити пересування росіян, для яких ввели санкції.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"В новому пакеті американських санкцій, який зараз розглядається, йдеться, зокрема, про заборону рейсів "Аерофлоту" в США. Це вже конкретний крок. Ще можна посилити візовий режим. Бо легко сидіти в Москві і розповідати про провокації України, а на вихідні літати в Париж отоварюватися або в Лондон. Якщо не зможуть літати – залишаться Таганрог і Воронеж. Там теж є магазини. Нехай спробують там скупитися", – пояснює Володимир.

Нагадаємо, Росія остаточно розлютила США: негайно поверніть всіх до єдиного

Американське посольство в Україні закликало Росію зберегти відкритим Керченську протоку. Таке противодействие законному транзиту України через Керченську протоку не що інше, як порушення міжнародного права.

Про це повідомили в посольстві США в Україні.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Порошенко поговорив по телефону з Назарбаєвим: про що домовилися глави держав

Також "Знай.uа" писав про те, що Україна попрощалася з військовим становищем