У російському МЗС вирішили висловитись на предмет "якості" влади в Україні.

Сергій Лавров

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що Російська Федерація очікує, коли в Україні нарешті будуть "адекватні" політики, готові "до конструктивного діалогу і з відповідальним сприйняттям реальності".

Про це заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

"Хотілося б сподіватися, що в Києві рано чи пізно до влади прийдуть адекватні люди, здатні до конструктивного діалогу і з відповідальним сприйняттям реальності", - заявив Лавров.

Сергій Лавров

Глава МЗС переконує, що РФ не робить односторонніх дій для згортання відносин з Україною та робити цього не збирається. За словами міністра МЗС, "РФ виступає за збереження і створення умов для відродження багатопланових зв`язків і контактів".

Також він згадав про "русофобію" та відмовився коментувати кандидатів на пост президента України, які "вселяють надію на покращення відносин".

вибори в Україні

"Нас, зрозуміло, не може не турбувати ситуація, в якій іде підготовка до цих виборів. В Україні рівень насаджуваної зверху русофобії просто зашкалює. По суті, вона стала частиною державної політики. А нинішня київська влада керується не стільки інтересами своєї країни, скільки власними амбіціями, а також "рекомендаціями", а часом - прямими вказівками з інших столиць", - резюмував Лавров.

Нагадаємо, у Міністерстві закордонних справ Росії вкотре незрозумілим чином помітили агресивні плани України.

Сергій Лавров

Раніше Знай.uа писав про те, що співголова ГІ "Права Справа" Дмитро Снєгирьов розповів, чому до президентських виборів в Україні Росія не буде провокувати ескалацію військового конфлікту.

Відповідний матеріал публікує видання Liga.net.

Також Знай.uа повідомляв, що доля окупованих територій України породжує багато запитань.