Великобританія та Польщі мають намір спільно протидіяти дезінформації з боку РФ, заявила прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей.
Про це повідомляє Інтерфакс-Україна .

"Ми будемо захищати нашу демократію за допомогою консультацій, присвячених ворожої діяльності Росії, і близької співпраці між нашими оборонними і розвідувальними відомствами. Обговорення почнуться на початку наступного року", - зазначила Мей на прес-конференції, яка відбулася після переговорів з прем'єром Польщі Матеушем Моравецким.

Великобританія буде ділитися досвідом, щоб створити з Польщею спільний потужний підрозділ, для протидії російській дезінформації. Цей підрозділ буде швидко виявляти протиправну діяльність Росії проти держав або підприємств.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сполучені Штати розширили санкційний список, додавши туди Анатолія Чепигу і Олександра Мишкіна. Раніше влада Великобританії звинуватили їх у замаху на колишнього розвідника ГРУ Сергія Скрипаля і його доньку в британському місті Солсбері. У британських джерелах росіяни фігурували під іменами Руслан Боширов і Олександр Петров.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Путін не віддасть Україні Донбасу. Про це стало зрозуміло з його слів на прес-конференції. "Там майже щодня люди гинуть. Мирні. Ми надаємо допомогу, і гуманітарну, людям, які проживають на цій території. Тільки для того, щоб їх остаточно там не з'їли, не розчавили і не порвали. І будемо це робити далі. Тому що спроби вирішити питання політичного характеру з допомогою сили, а ми бачимо це протягом кількох років з боку київської влади, вони приречені на провал. Це треба зрозуміти", - говорить президент Росії.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Знай.uа" писав, що рішучі дії російської армії в Сирії не допустили війни на території України, яка почалася б набагато раніше. Таку заяву зробив головний "рупор Кремля" Володимир Соловйов у своїй авторській передачі на телеканалі "Росія 1".