Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко прокоментував імовірність узаконення секс-індустрії в Україні.

Павло Розенко

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на відповідні коментарі політика щодо скандальної теми.

"Це дискусійне питання. І дискусія постійно лунає і в ЗМІ, і серед політикуму, в тому числі. Це має бути рішення Верховної Ради України, в першу чергу, яка має прийняти відповідні зміни до чинного законодавства. А хто такі народні депутати України – зріз суспільства і відображення зрізу суспільства. Якщо на сьогодні народні депутати, Верховна Рада не готова до таких рішень, значить нам треба просто продовжувати дискусію, обговорення, вивчати різний досвід, враховувати специфіку України, в тому числі, і вважати за доцільне розширювати діалог з нашими релігійними об’єднаннями", - вважає віце-прем’єр.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

На його думку, це питання є дуже непростим і його неможливо вирішити одномоментно.

"Але найголовніше, мені приємно відзначити, що на сьогодні діалог цей ведеться, він відкритий. І ніхто нікого не переслідує за участь в цьому діалозі. І державна політика полягає в тому, що всі точки зору навколо цього питання мають прав існувати і жодним чином ніхто не має права обмежувати людей у висловлені своїх думок навколо цієї теми", - підкреслив він.

Відповідаючи на запитання про те, чи не потрібно уряду створити якесь управління чи департамент, який би опікувався питаннями захисту осіб, що надають секс-послуги, Розенко сказав:

"Я вважаю, що справа не в управліннях і не в структурах, а справа в загальному розумінні понять прав людини. І це не стільки через державні інституції маємо зробити, а через зміну ідеології, скажемо, психологію кожного громадянина України. Тому це не лише якісь юридичні моменти", - резюмував Розенко.

Нагадаємо, Павло Розенко розповів, що розпочинаючи вже з 1 березня наступного року відбудеться черговий етап планового підвищення пенсій для українців.

Раніше Знай.uа писав про те, що ведуча популярного проекту Нового каналу Олена-Крістіна Лебідь вперше розповіла про своє особисте життя.

Також Знай.uа повідомляв, що віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, який втратив за рік 30 кілограмів ваги, реально полетів до світу романтики та кохання.