У Лаврова нова істерика. Після того, як із Словаччини було вислано російського дипломата Міністерство закордонних справ Росії оголосило військового дипломата зі Словаччини персоною нон грата.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Відомо, що військовому дипломату необхідно залишити Росію протягом двох діб. Російська влада пішла на такий крок у відповідь на висилку Словаччиною російського дипломата через підозру в шпигунстві. Це сталося на початку грудня.

Сергій Лавров

Варто нагадати, що колишній заступник генсека НАТО Александер Вершбоу розповів про найбільші фобії президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, Вершбоу розповів, що одним з найбільших страхів Путіна є втрата власного політичного рейтингу, через що він змушений йти на величезні катастрофічні кроки, як то війна в Україні та Грузії.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

"Путін дуже уважно стежить за своїми рейтингами. Це те, що викликає у нього одну з найбільших фобій", - зазначив колишній заступник глави Північноатлантичного альянсу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в російській столиці відповіли на заяви держсекретаря США Майка Помпео про прибуття до Венесуели Ту-160 ВКС РФ. Відомо, що дану акцію американський дипломат назвав "розбазарюванням державних коштів двома корумпованими урядами". Про це пишуть російські ЗМІ.

Проте, головний речник Путіна Дмитро Пєсков розсипався у відмовках і заявив, що заяви Помпео є недипломатичними і недоречними. Пєсков вважає, що "дуже недипломатично чути від державного секретаря, це досить серйозне звинувачення – коли він озвучує такі слова щодо керівництва Російської Федерації".

Нагадаємо, вторгнення Путіна в Україну: підступний сценарій Кремля припинив бути таємницею.

Як повідомляв Знай.uа розрив дружби з Росією: що буде з українцями по обидві сторони барикад.

Знай.uа писав, у Меркель з'явився ще один наступник.