В німецьких ЗМІ з'явилася досить цікава інформація про начальника кримських і донецьких бойовиків. Одне з видань Німеччини виявило секретне посвідчення співробітника "Штазі" (розвідка НДР - ред.) на ім'я Володимира Путіна.

"Знайдені документи підтверджують: колишній офіцер КДБ і нинішній глава Кремля Володимир Путін до падіння Берлінської стіни був також співробітником сумнозвісного міністерства держбезпеки НДР", - заявляють журналісти.

Путін

З'явилася інформація, що документ було знайдено у так званих архівах відділу "Кадри і навчання" колишнього районного управління "Штазі" в Дрездені.

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Зазначено, що в кінці 1985 року "Штазі" видало посвідчення "майору Володимиру Путіну". Додамо, згідно з даними з відкритих джерел, у 1985-1990 роках Путін працював в НДР по лінії зовнішньої розвідки КДБ. У січні 1990 року Путін завершив відрядження в НДР і повернувся до Росії.

Варто нагадати, що у вівторок, 11 грудня, опублікували Закон про припинення дії Договору про дружбу з Росією. Відповідна публікація з'явилася на офіційному сайті газети Верховної Ради "Голос України". Закон про припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією вступить в силу з 1 квітня 2019 року. Цей закон набирає чинності з дня, наступного за днем його публікації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що недавній інцидент в Керченській протоці за всіма ознаками нагадує події, які передували початку Першої світової війни, в основному через значне напруження між Росією і Заходом. Так вважає колишній командувач королівськими ВМС адмірал Великобританії Алан Уест. За його словами, обидві країни зараз дотримуються політики балансування на межі відкритих бойових дій – сторони хочуть "випробувати один одного на міцність".

Нагадаємо, СБУ внесла до чорного списку "комісара Каттані": занадто любить Путіна.

Як повідомляв Знай.uа Меркель зажадала від Путіна прибрати лапи геть від України.

Знай.uа писав, Путін послав бомбардувальники до Венесуели на зло Трампу.