Підприємець Артур Мхітарян оприлюднив у своєму Facebook відеозвернення до чинної української влади.

Він вважає, що справа всього його життя тепер під загрозою через шантаж з боку силовиків.

"Це відео - моє роз'яснення того, що відбувається останнім часом навколо Taryan Group і декількох десятків будівельних і девелоперських компаній в Україні. Невже в момент, коли в нашій країні військовий стан, СБУ нічим зайнятися, окрім як шантажувати приватний бізнес і вимагати квартири за вирішення питань? Я розумію, що зараз після мого відеозвернення на мене можуть "спустити всіх собак", придумають якісь порушення, щоб очорнити мене і скомпрометувати. Можуть почати ставити палки в колеса, блокувати будь-які процеси в моєму бізнесі", - зазначив він.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Мхітарян додав, що прогресивний бізнес України часто стає заручником беззаконня, що у підсумку негативно впливає на нашу економіку.

"Упевнений, що мовчати не можна! Якщо силовики не перестануть кошмарити бізнес і спеціально створювати проблеми, заганяти підприємців в пастку, у нашої країни не буде майбутнього! Прошу вас вчинити по совісті, підтримати нас і зробити свій особистий внесок в розвиток вільного підприємництва, щоб не дати корупціонерам привід зайвий раз зробити вигляд, що нічого не відбувається і "замовчати проблему"! Досить кошмарити бізнес!", -підсумував він.

Дивіться: бізнесмен звернувся до влади

Нагадаємо, стало відомо про заяву Парламентської асамблеї Ради Європи щодо імовірного поновлення санкції проти предстаників РФ. Як повідомляв "Знай.ua", колишня очільниця Нацбанку Валерія Гонтарєва після звільнення з посади переїхала жити до Великобританії. Також "Знай.ua" писав, у США розмірковують над створенням нового військового блоку.