Популярна українська співачка Анастасія Приходько розповіла в інтерв'ю, в чому відмінність українського шоу-бізнесу від російського, чому підтримує Юлію Тимошенко і чому її не влаштовують Володимир Зеленський і Святослав Вакарчук в ролі кандидатів в президенти, пише Вести.

У жовтні 2018 року українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько заявила про те, що йде зі сцени. Співачка пояснила це тим, що вона втомилася постійно чути, що вона – "не формат", що їй, як музиканту важко, коли вона майже не має підтримки, і її змушують стати схожою на всіх. Приходько принципово не захотіла підлаштовуватися.

Після відходу зі сцени Анастасія Приходько вирішила почати політичну кар'єру під крилом Юлії Тимошенко. Також з лютого цього року співачка судиться з Адміністрацією президента через відеоролик і стверджує, що її обдурили – нібито попросили знятися в соціальному ролику, а насправді вона була в рекламі президента.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

За час своєї сценічної кар'єри Анастасія Приходько встигла попрацювати і в українському, і в російському шоу-бізнесі. Співачка стверджує, що в Росії є певна клановість і певні клуби.

Також в інтерв'ю співачка розповіла про своє ставлення до Святослава Вакарчука та Володимира Зеленського.

"Як би я шанобливо до Святослава Вакарчука не ставилася, але один раз він вже передумав...Ні за Вакарчука, ні за Зеленського я б не голосувала".

"Зеленський - фантастичний гуморист. Але в ролі політика, я просто уявляю: Зеленського президентом, а Кошового - прем'єр-міністром? Не знаю..".

Раніше повідомлялося, що нещодавно співачка, яка заявила про намір приєднатися до лав "Батьківщини" Анастасія Приходько влаштувала справжнє шоу в прямому ефірі. Правда, її поведінка мало кому сподобалася.

Уникала прямих запитань, відповідала взагалі різко, а потім не витримала і пішла зі студії, залишивши після себе здивований погляд провідною. Українці такий вчинок оцінили, як негідний публічного людини, після виходу передачі в ефір, мережу заполонили гнівні коментарі.

Напомним, Приходько приєднатися до команди "Батьківщини".

Як повідомляв "Знай.uа", Приходько зі скандалом сорвала прямий ефір.

"Знай.uа" писав, Приходько рассказала про пекло після оголошення політичних амбіцій.