Куди поділися такі відомі постаті "ДНР" Ташкент і Казаков? Після ліквідації ватажка терористичної угруповання Олександра Захарченко, про них – ні слуху, ні духу. Однак ще один учасник цієї зграї, "народний губернатор" Донбасу Павло Губарєв, дав інтерв'ю одному з сепаратистських видань, де здав з потрохами своїх спільників.

Подібно до того, як з потопаючого корабля, біжать щури, "видатні" терористи так званої "Донецької народної республіки" очікувано сховалися під крильцем у двухглавого орла. Втекли-таки в Росію. А сам Губарєв, після невдалої спроби взяти участь у "виборах" ОРДЛО, повернувся в Донецьк.

Тут-то Губарєв і розколовся про місце знаходження міністра доходів і зборів Олександра "Ташкента" Тимофєєва та екс-радника Захарченка Олександра Казакова. "Штаб-квартира цих людей знаходиться в селищі Лапино Московської області, нехай вона там і залишається", - розповів Губарєв.

Раніше повідомлялося, що так званий "міністр доходів" так званої ДНР "Олександр Тимофєєв, а також Олександр Казаков, колишній радник" Захарченко, після того, як покинули псевдореспублику, почали шукати підтримку в Москві.

Раніше Знай.uа писав про те, що у "ДНР" заборонили медичну допомогу, а людей шантажують.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Також ми писали про те, що Донецьк біжить з останніх сил – окупанти "закрутили гайки" ще сильніше, жити стало неможливо. Люди не можуть дозволити собі купувати продукти першої необхідності за шаленого зростання цін.

Заворушення на окупованих територіях "ЛДНР" не могли не позначитися на економіці в регіонах, непідконтрольних українській владі. Ні для кого не секрет, що люди там живуть за межею бідності, тому як знайти нормальну роботу там, де йде війна, і боронь боже, снаряд от-от виб'є скло – це просто нереально. Мирні донеччани, які не мають відношення до багаторічної "заварушки" і переворотів, поспішають покинути "прокляту локацію", бо вижити тут більше не реально. Крім небезпечної обстановки і сепаратистів при владі, у Донецьку різко зросли ціни на хліб і продукти першої необхідності, пише видання 62.ua.

Нагадаємо – Путін вдарить з подвійною силою. Українцям розповіли, скільки бойової техніки вже біля кордону.

Президент України Петро Порошенко оприлюднив інформацію про кількість військових і техніки Росії, яка знаходиться на кордоні з Україною. Повідомлення про це він розмістив на своїй сторінці в Twitter.