Керівник комунального підприємства "Комбінат дитячого харчування" Надія Тимофєєва задекларувала нещодавно новеньке авто.

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані Тимофєєвої опубліковано на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Згідно звітності, 27 листопада Тимофєєва придбала право власності на автомобіль Volkswagen Tiguan NEW 2.01 2018 випуску. Вартість авто склала 1 мільйон 100 тисяч грн. Відзначимо, що це вже 4 автомобіль в її гаражі. Вона є власником Audi Q3, Volkswagen CC, і Mercedes Benz GLK 220 CDI.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Цікаво, що в середньому директори харківських департаментів заробляють на рік понад 100 тисяч гривень.

Перше місце в списку зайняв директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Олексій Максимов. Він задекларував 235 144 гривень, отриманих за основним місцем роботи в ХОДА.

На другому місці опинився Денис Дудник, який заробив у 2017 році на посаді директора юридичного Департаменту 227 073 грн. Також він вніс до декларації 180 000 гривен, отриманих в якості подарунка.

Третє місце в цьому списку займає директор департаменту фінансів Сергій Овсянников, який заробив 223 438 гривень в 2017 році.

Дивіться: мільйонери з компенсаціями і клан митників

Нагадаємо, під час виступу президента України Петра Порошенка в ефірі однієї з українських програм Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова втратила свідомість. Як повідомляв "Знай.ua", у мережі висміяли пафосні збори соратників Ляшка. Також "Знай.ua" писав, скандальний екс-міністр зібрався в президенти.