В ході засідання "Великої двадцятки" в столиці Аргентини Володимир Путін разом з Еммануелем Макроном обговорили військовий конфлікт на території України і Сирії, говориться в прес-службі Кремля.

"Нам є що обговорити, де спільно попрацювати, і я радий цій можливості – обговорити це з вами на полях саміту "Двадцятки". Зокрема, це стосується ситуації в Сирії. Ми бачили, що після дуже корисною зустрічі в Стамбулі ситуація змінилася. І природно, це стосується ситуації в Україні, особливо з огляду на події останніх кількох днів, і природно, ми хотіли б обговорити тему виконання Мінських угод", – заявляє президент Франції.

Саміт "Великої двадцятки" розпочався 30 листопада та триватиме 2 дні.

Нагадаємо, Кожен українець підтримає: Трамп пояснив, чому принизив Путіна на G20

Президент США Дональд Трамп вперше пояснив, чому скасував двосторонню зустріч з Володимиром Путіним на саміті G20 .

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Про це повідомляє The Hill.

зокрема, Трамп зазначив, що єдиною причиною скасування зустрічі стала агресія російських військових по відношенню до кораблів українських ВМС і затримання моряків в Керченській протоці.

Дональд Трамп

Як раніше повідомляв "Знай.uа" На саміті G-20 забули про Макроне: курйозне відео

Президент Франції Еммануель Макрон прибув у Буенос-Айрес, щоб взяти участь в саміті "Великої двадцятки". Однак його чекав неприємний сюрприз - Макрон з подивом для себе виявив, що його ніхто не зустрічає біля трапа літака.

Відео курйозу оприлюднив портал Infobae.

Деякий час президент і його дружина навіть не залишали літак, але в підсумку вирішили нікого не чекати. Спустившись по трапу, Макрон не побачив ніяких офіційних осіб. У літака були тільки службовців аеропорту. І президент Франції не розгубився і привітався з ними, після чого пройшов по червоній доріжці.

Також "Знай.ua" писав про те, що Меркель застукали в місці, де її побачити не чекав ніхто: в шоці була навіть вона сама

Пасажир рейсу Мадрид – Буенос-Айрес сфотографував канцлера ФРН Ангелу Меркель, яка летіла з ним в одному літаку. Знімки він опублікував в Twitter.