Не так давно міністр соціальної політики Андрій Рева стверджував: українці отримали 5 мільйонів субсидій – нібито саме така кількість родин тепер може розраховувати на суттєву економію в оплаті комунальних тарифів.

"Приблизно 44% людей отримують ті чи інші види державної соціальної допомоги. І ми повинні розуміти, що Україна це соціальна держава" – зазначив Рева.

Андрій Рева

На деякі невідповідності у звіті чиновника і реальній ситуації натякнув у Facebook блогер Михайло Шнайдер. Він впевнений: стільки "щасливого населення" живе хіба що за кордоном, українцям поки що немає чим платити за комуналку, навіть з урахуванням субсидій:

Нові правила оформлення субсидій в Україні

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

"Андрій Олексійович, соціальні держави це Швеція, Фінляндія, Нідерланди та ще кілька країн. Саме там, дійсно підтримують пенсіонерів та інвалідів. Саме там допомагають усім, кому необхідна допомога. Ось це і є соціальні держави. А ми банально жебраки. Адже коли майже половина країни не в змозі заплатити за комуналку це жахливо. І гордість з цього приводу, викликає тільки сміх ... крізь сльози ...", - додав Шнайдер.

Дивіться: "Українці забагато їдять", - скандальне інтерв'ю міністра Реви

Нагадаємо, реальний стан речей в Україні показали одним пронизливим знімком.Як повідомляв "Знай.ua", скандальний олігарх "виманив" державні дотації на розвиток власного бізнесу. Також "Знай.ua", Гройсману вказали на основні пункти звіту МВФ, які ілюструють економічне падіння України.