З'явилася інформація, що одна з європейських країн не вчитиме українців, як потрібно жити, а просто допоможе матеріально. Так, Словаччина надасть Україні гуманітарну допомогу у розмірі €125 тис.

Про це стало відомо завдяки заяві президента Словаччини Андрія Кіски, яке він зробив під час брифінгу з главою української держави.

Андрій Кіска заявив, що Словаччина надає гуманітарну допомогу Україні протягом 5 років. До речі, президент Словаччини також засудив будівництво Північного потоку-2. Він додав, що вважає будівництво газопроводу політичним, а не економічним проектом. Про це пишуть українські ЗМІ.

Варто нагадати, що на територію окупованого російськими незаконними збройними формуваннями Донбасу прибув черговий "гуманітарний конвой" МНС Росії, 83-й за рахунком. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на прес-службу так званого "МНС ДНР". Зараз розпочався процес розвантаження машин конвою на складському комплексі в Донецьку. За попередніми даними прес-служби, загальна вага вантажу становить близько 300 тонн.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в європейському співтоваристві виступили з різкою критикою законопроекту №2413а, розгляд якого українські депутати запланували на 22 листопада 2018 року. Коментуючи вищезгаданий законопроект, експерт Юрій Гаврилечко зазначив, що розширення регуляторних повноважень НБУ, які є факультативними щодо його основної функції (стаття 99 Конституції України), може нести загрози для належного виконання, які є неприпустимими.

Значна частина норм законопроекту не узгоджується з іншими законами або сформульовано некоректно, що суперечить конституційним принципам верховенства права та визначення України правовою державою (статті 1, 8 Конституції України).

Нагадаємо, новий держбюджет - нові пенсії: що покладуть під ялинку українцям.

Як повідомляв Знай.uа пенсій не буде: на Новий рік українцям готують дірку від бублика.

Знай.uа писав, НАТО і ЄС: Україні офіційно дозволили зробити перший крок.