На засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для перевірки фактів розкрадання у Збройних силах України в 2004-2017 роках прогримів нечуваний скандал.

Верховна Рада

Про це пишуть українські ЗМІ.

Як виявилося, у ході засідання комісії показали слайд із зображенням тільки материкової частини країни, тобто без Криму.

Крим

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Зображення демонструвалося близько 40 секунд, присутні депутати ніяк не відреагували на нього.

Пряму трансляцію засідання, яке проходило в комітеті Ради вів телеканал "112 Україна".

Варто відзначити, в червні в парламенту створили Тимчасову слідчу комісію для проведення розслідування відомостей за фактами розкрадання в Збройних силах України та підриву обороноздатності держави.

ЗСУ

Згідно з текстом постанови, ТСК здійснить перевірку законності і обгрунтованості перекладу військового майна, техніки, озброєння і боєприпасів, в статус надлишкового військового майна в 2004-2017 роках.

До комісії увійшли 12 народних депутатів. Очолив її народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенко", член комітету з питань національної безпеки і оборони Іван Винник.

Верховна Рада України

Нагадаємо, Рада Євросоюзу із закордонних справ обговорила ситуацію в Азовському морі і вирішив ініціювати прийняття конкретних контрзаходів щодо країни-агресора Росії.

Азовське море

Про це на прес-конференції заявила глава дипломатії ЄС Федеріка Могеріні за підсумками засідання Ради ЄС в Брюсселі, повідомляє "Європейська правда".

За її словами, на зустрічі міністри обговорили ситуацію в Україні та підтвердили підтримку нашій країні та невизнання фейкових "виборів" на Донбасі. Могеріні також наголосила, що дії в Росії в Азовському морі завдають шкоди українській економіці а також морським суднам європейських держав.

Азовське море

Раніше Знай.uа писав про те, що космічна зйомка показала, що скандальний Кримський міст, який зовсім нещодавно відкрили, поступово зміщується.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба МінТОТ на своїй сторінці у Facebook.

Крім того відзначається, що експерти аналізували фото, які були зроблені супутником та прийшли до висновку, що скандальна побудова все ж рухається.

Також Знай.uа повідомляв, що у понеділок, 19 листопада, біля берегів Одеси потонуло судно, на борту якого вдалося виявити контрабандний товар.