Головний інспектор відділу по роботі з дозвільними документами Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) в Одеській області Інна Бєляєва, яка є дружиною спійманого на хабарі головного інспектора ДАБІ в Херсонській області Владислава Вакуленка, несподівано пішла на лікарняний одразу після його затримання.

Про це повідомляє “Народна Правда“.

Про причини, що спонукали співробітницю Одеської ДАБІ взяти лікарняний через всього кілька днів після затримання її чоловіка, не повідомляється.

За інформацією джерел, Інна Бєляєва працює на різних посадах в Одеській ДАБІ з часів Януковича. В останній раз вона була підвищена на посаді кілька тижнів тому.

Цікаво, що, незважаючи на роботу в Херсонській області, Владислав Вакуленко продовжував в офіційних документах вказувати своїм місцем проживання Одесу, де він проживав разом з дружиною.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Зазначимо, разом з Вакуленком на хабарі був затриманий голова ДАБІ в Херсонській області Сергій Циклинський. Про це 16 листопада повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко. За його інформацією, Циклинский, Вакуленко і неназваний керівник приватної компанії вимагали та отримали 4,5 тис. доларів за узгодження будівельної документації. Затримання підозрюваних відбулося 15 листопада силами управління «К» Служби безпеки України та Генпрокуратури.