Росія втратила Україну в контексті будь-якої співпраці і тому програла війну.

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час конференції Halifax International Security Forum в Канаді, пише gazeta.ua.

"Путін - дозволив провести повну заміну українського суспільства" Павло Клімкін

Все більше і більше українців підтримують вступ країни до НАТО, що також свідчить про поразку Путіна.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"До війни, 5 років тому, лише 19 відсотків українців хотіли, щоб ми вступили до НАТО. Тепер їх 55 відсотків. Це дуже стійкий показник", Павло Клімкін

За словами глави МЗС, головна загроза Росії - успішна Україна.

"Путін з самого початку хотів розколоти навпіл Україну. Це була його ідея "російського миру" і "Новоросії", мати половину України як російську колонію і частину - як російський протекторат. Тепер він анексував Крим, частину Донбасу, але вся Україна, вільна і демократична, не під російським контролем. В цьому плані, він точно вже програв " Павло Клімкін

Нагадаємо, Державний секретар США Майк Помпео і міністр закордонних справ України Павло Клімкін почали двосторонню зустріч високого рівня в рамках співголовування на засіданні Комісії стратегічного партнерства Україна-США. Переговори тривають в Державному департаменті США у Вашингтоні.

Комісія стратегічного партнерства Україна-США на переговорах зосереджується на трьох ключових напрямах: верховенство права і гуманітарні питання; безпека та протидія агресії; економіка та енергетика.

Як повідомляв Знай.ua, ядерні пташки Путіна влаштували НАТО жахливу провокацію, але забули про іржу. Путінські льотчики влаштували нову провокацію в Норвезькому морі.

Також Знай. ua писав, що у Клімкіна жорстко покарали угорського посла. Угорському дипломату була підкреслена необхідність припинення дій.