Витіснення Росії з території України повинно стати пріоритетним завданням для всього світу.

Про це заявив американський сенатор Кріс Кунс, передає "Главком".

"Я думаю, ми зможемо витіснити Росію з України, але це вимагає концентрації, рішучості, взаємодії з нашими союзниками. Нам необхідно зробити це сталим пріоритетом" Кріс Кунс

Кріс Кунс

Сенатор нагадав, як СРСР увійшов у прибалтійські країни, а США робили вигляд, ніби цього не помічають. Також Кунс підкреслив, що Балтії знадобилися десятки років, щоб придбати незалежність.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Це (ситуація в Україні - ред.) - заморожений конфлікт, і я підтримую рішення нашого президента про інвестиції в надання більшої кількості летальної зброї, більшої підтримки, великих тренувань. Змінюватися має також і Україна, але я думаю, в партнерстві з нашими вірними партнерами, це цілком ймовірно" Кріс Кунс

Нагадаємо, після завершення будівництва газопроводу "Північний потік-2" Росія може відкрито піти агресією на Україну. Про це попередив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час конференції FOTAR в Гамбурзі, передає РАР.

"Я знаю позицію німецького уряду, що це — бізнес-проект. Однак, на схід від Одри ніхто в це не вірить", — підкреслив він.

При цьому він поставив риторичне питання: "Так що зупинить Володимира Путіна піти на Київ?".

"Ви будете здивовані тим, кого я зараз процитую, але Ленін колись сказав, що капіталісти такі жадібні, що "продадуть нам мотузку, на якій ми їх повісимо", — сказав Моравецький.

У цьому контексті він пояснив, що Європа платить Росії за газ, а вона вкладе ці гроші в свою армію і незабаром європейцям доведеться бігти за допомогою до США.

Як повідомляв портал Знай.uа, американський президент Дональд Трамп може зупинити будівництво російського газопроводу "Північний потік-2".

Також портал Знай.uа писав, що США розірвали з Росією найважливіший ядерний договір.