Прем'єр Великобританії Тереза Мей в черговий раз жорстко висловилася про Brexit. Так, Мей вважає, що у її стратегії виходу Британії з складу Європейського союзу немає альтернатив.

Про це прем'єр-міністр Великобританії заявила у статті для британського видання The Sun.

"На цьому тижні, після тисяч годин переговорів між Великобританією і ЄС, ми досягли важливого моменту для нашої країни", − заявила Тереза Мей.

Міністр додала, що вдалося домовитися про "докладних умовах" виходу, а також про "широких умовах" майбутніх відносин.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Після двох років напруженої роботи ми зараз дійдемо до того, що, я твердо переконана, є вірною угодою для Британії. Немає альтернативного плану. Немає іншого підходу, що ми могли б домовитися з ЄС. Курс, який я встановила, вірний для країни і єдиний, який працюватиме", − підкреслила Тереза Мей.

Мей переконана, що якщо члени британського парламенту відмовляться від угоди, вони "просто повернуть (країну − ред.) у вихідну точку".

Варто нагадати, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей розповіла, що стаканчик сильного алкогольного напою допоміг їй прийти в себе після п'ятигодинного обговорення угоди з Brexit з кабінетом міністрів. Так, за словами Мей відразу ж після важких переговорів їй також допоміг прийти в себе чоловік Філіп, який і пригостив алкоголем прем'єр-міністра.

"Важко довелося в ці пару днів. Коли я повернулася додому в середу пізно ввечері близько 11 годин, перше, що Філіп зробив - це налив мені віскі, валлійська Penderyn", - розповіла прем'єр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Стівена Барклі призначили новим міністром Великобританії по виходу Великобританії з Європейського Союзу. Раніше він обіймав посаду молодшого міністра в міністерстві охорони здоров'я. Як відомо, на референдумі 2016 року Барклі підтримував кампанію за вихід Великобританії з Євросоюзу. Він пояснив своє рішення тим, що не може підтримати угоду про Brexit, яке раніше погодили Великобританія і ЄС.

Нагадаємо, доля Британії в його руках: обрано нового міністра з питань Brexit.

Як повідомляв Знай.uа у Британії готують відставку Терези Мей, - ЗМІ.

Знай.uа писав, прощай ЄС: Мей заборонила британцям навіть думати про референдум, країна лютує, уряд розвалюється на шматки.