"Майбах", "Бентлі", "Порше", елітна квартира у центрі Києва та 80 мільйонів гривень на "чорний день". Ні, це не казкова мрія простого українця, а реальне життя народного депутата Олександра Пресмана.

Як зазначив на своїй сторінці у Facebook юрист, блогер Михайло Шнайдер, політик ще й бере з бюджету кошти на орендовану квартиру – справжній тобі безхатько, хоча насправді це не так:

Олександр Пресман

"А тепер увага. Олександр Пресман як іногородній депутат, щомісяця отримує з бюджету України, а фактично з наших з вами кишень, компенсацію в розмірі 20 тисяч гривень. Саме ця компенсація виплачується йому за проживання в готелі, в якому він не живе і ніколи не жив. Де межа цинізму? Де межа здорового глузду? Це просто не вкладається у мене в голові. Навіть страшно уявити, наскільки ці хлопці люблять гроші. А на що вони готові заради них піти, я думаю здогадується кожен українець", - додав Шнайдер.

Олександр Пресман

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Дивіться: Мільйонери з компенсаціями і клан митників

Нагадаємо, українцям показали "ідеального" президента. Як повідомляв "Знай.ua", у мережі опублікували фотографії спеціальної канадської в'язниці. Також "Знай.ua" писав, поляка запитали, що не так з Україною.