В цьому році Володимир Путін і Дональд Трамп можуть зустрітися два рази для ділових переговорів

Путін і Трамп

Про це повідомив помічник господаря Кремля. Враховуючи, що до кінця року залишилося всього пару місяців, таке рішення глав держав викликає масу питань.

Перша зустріч запланована на найближчий місяць – 11 листопада вони зустрінуться в Парижі. Найімовірніше, це будуть короткі переговори, де не мають наміру вирішувати якихось глобальних проблем. Зустріч, на якій будуть обговорюватися доленосні питання, швидше за все, відбудеться наприкінці листопада вже в Аргентині.

На "двадцятці" (саміт G20 – 24 канал) пройде тривала і грунтовна зустріч, а в Парижі – коротка, – повідомив помічник Путіна.

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Також відомо, що друга зустріч ще не узгоджена, і невідомо, як на неї відреагує Трамп. Зазначимо також, що останнім часом відносини між США і РФ ускладнилися. Америка продовжує впроваджувати санкції по відношенню до РФ і заявляє, що в перспективі не планує відступати.

Також нещодавно Дональд Трамп заявив про можливий вихід США з Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності. У зв'язку з цим глави держав мають намір обговорити гостре питання в Парижі, а потім вже більш детально – у Вашингтоні в січні 2019 року.

Зазначимо, що цей договір був підписаний ще в 1987 році Горбачовим і Рейганом. Його суть полягає в забороні виробництва, випробування балістичних і крилатих ракет наземного базування середньої (від 1000 до 5500 кілометрів) і малої (від 500 до 1000 кілометрів) дальності.

Нагадаємо, раніше Трамп втілить у життя головний страх Путіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа" "Який Будапешт?": США віддали Україну нормандської трійці, при Обамі такого не було.


"Знай.uа" писав, Трамп розкрив подробиці побачення з Путіним.