У четвер, 1 листопада, голова російського уряду Дмитро Медведєв підписав постанову, згідно з якою проти 322 українських громадян і 68 компаній вводяться санкції.

Про це повідомила прес-служба російського Кабінету міністрів.

"Вводяться спеціальні економічні заходи стосовно фізичних і юридичних осіб України, що передбачають блокування (заморожування) безготівкових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборону на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі Росії", - йдеться в документі.

"Повідомляється, що санкції будуть поширюватися на 322 фізичних особи та 68 юридичних осіб", - сказано в постанові.

Серед інших, в "чорному" списку фігурує старший син Петра Порошенка Олексій, Арсен Аваков, Юлій Тимошенко, Мустафа Джемілєв та інші.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Показати ще

Нагадаємо, як повернути Азовське море: експерт стривожив українців екстремальним сценарієм, буде гаряче. Військовий не сумнівається: для забезпечення безпеки на Азовському морі Україні слід йти на радикальні кроки.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Євросоюз і Сполучені Штати можуть назавжди вигнати Росію з Азовського моря. Як повідомив Володимир Омелян, українські та іноземні судновласники втрачають до 50 000 доларів на добу за простій суден, а це призводить до подорожчання продукції для кінцевих споживачів.

Також "Знай.ua" писав про те, що головний військовий прокурор України Анатолій Матіос назвав невтішну статистику реабілітації українських військових, які перебували в зоні бойових дій на Донбасі. Зараз Україна входить у період серйозних політичних змін і треба "зв'язати" колишніх військових, готових заради власного поняття справедливості "виконати будь-яку роботу зі зброєю в руках".