У середу, 31 жовтня, стало відомо, що голова Пенсійного фонду України Олексій Зарудний покидає свою посаду. Про це повідомив український правозахисник Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Мавр зробив свою Справу, мавр може Йти". Сьогодні Голова Пенсійного фонду України Олексій Зарудний (на Нижньому фото) написав заяву про Звільнення за власним Бажанням", - заявив Шнайдер.

Євген Капінус і Олексій Зарудний

Також він зазначив, що посаду Зарудного обійматиме Євген Капінус, який до цього був держсекретарем Міністерства фінансів України.

"Євген Валерійович - Мільйонер. "Досвідчений" економіст і великий Знавець різних "Схем". Тому я не Здивуюся, якщо через пару місяців на цій "Теплій Посаді", Євген з простого Мільйонера перетвориться на Мільярдера. Адже Пенсійний Фонд це справжнє "Золоте Дно". Через який Щомісяця проходить десятки Мільярдів гривень. Ну, а вже Колишній голова Фонду, Зарудний, може спокійно вирушати на "Заслужений Відпочинок". Адже Олексій Борисович, давно забезпечив Собі, своїм Дітям та Онукам щасливе і безтурботне Життя. А за чий Рахунок, ми з вами прекрасно Знаємо...", - підсумував Михайло Шнайдер.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, що Київська обласна державна адміністрація отримала нового голову, важливу посаду обійняв Олександр Терещук. Так, 30 жовтня український президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Олександра Горгана з посади голови Київської ОДА, а також указ про призначення на цю посаду Терещука.

Як повідомляв портал Знай.uа, у вересні середня номінальна заробітна плата в Україні склала 9042 гривень. Це на 12,9% більше, ніж у минулому році і більш, ніж удвічі перевищує мінімальний показник.

Також портал Знай.uа писав, що Кабінет Міністрів вніс українців, яким виповнилося 45 років, до категорії соціально незахищених поряд з особами з інвалідністю, батьками-одинаками, учасниками боїв і т. д.