Американський президент розповів, що у питанні відносин між США та Російською Федерацією "всі карти в руках американської держави".

Сполучені Штати Америки є "свинкою-скарбничкою". Про це Трамп заявив під час робочого візиту в Північній Кароліні, коментуючи результати зустрічі з Путіним у Фінляндії.

Дональд Трамп

"Всі карти в наших руках, оскільки ми свинка-скарбничка, на яку всі хочуть напасти, яку хочуть пограбувати, у якій хочуть красти. Всі карти в наших руках", - повідомив Трамп.

Трамп і Путін

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Варто нагадати, що президент США Дональд Трамп заявив, що Росія хоче отримати від Америки економічну допомогу. І навіть аргументував чому. Він повідомив це на фоні новини про запрошення російського лідера Володимира Путіна до Вашингтону.

Трамп повідомив, що Америка за час його уряду досягла багатства, і тому Росія хоче допомоги. Про це він заявив у суботу, 27 жовтня під час виступу перед своїми прихильниками в штаті Іллінойс.

"Не забувайте, що Росія хоче нашої допомоги в економічному плані. Адже ми домоглися такого багатства: я виконав дійсно хорошу роботу. Росія хоче нашої участі", – заявив Трамп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп, виступаючи в місті Індіанаполісі, прокоментував стрілянину в синагозі в Піттсбурзі, де загинули 11 чоловік.

За словами Трампа, необхідно посилити законодавство і прискорити страту. Так як на сьогодні злочинці перебувають у камерах смертників в очікуванні вироку роками.

"Ми повинні зміцнити наше законодавство в питанні смертної кари", - заявив Трамп.

"Коли люди таке роблять, вони повинні каратися стратою... Треба повернутися до широкого застосування смертної кари", - підкреслив Трамп.

Нагадаємо, Трамп в люті заговорив про найстрашніше.

Як повідомляв Знай.uа Трамп знищить Аляску одним рішенням.

Знай.uа писав, наречена убитого Хашоггі відмовила Трампу.