У Києві група невідомих жорстоко побила очільника молодіжного крила "Радикальної партії" Олега Ляшка, Ігоря Бєлова. Про це на сторінці у Facebook повідомив його колега Дмитро Лінько.


За словами депутата, у Бєлова діагностували у потерпілого струс мозку, переломи носа і щелепи. Нападники чекали в під'їзді будинку, де живе Бєлов. Після нападу вони крикнули йому: "Останнє попередження!".


Лінько також додав кілька фото постраждалого, зроблених у лікарні. Він стверджує, що ймовірні замовники цього замаху йому відомі, цих людей нібито не влаштовували акції протесту, котрі організували представники молодіжного крила партії, аби "викрити нечистих на руку чиновників".

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще


Політик також звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, керівника поліції Києва Андрія Крищенка та голови Національної поліції Сергія Князєва із метою розслідувати інцидент та покарати винуватців.


Дивіться: на Сумщині побили агітаторів від "Радикальної Партії" Олега Ляшка


Нагадаємо, візит Ляшка до військового госпіталю обернувся гучним скандалом.
Як повідомляв Знай.ua, народний депутат та активіст влаштували запеклу перепалку у прямому ефірі одного з українських телеканалів.
Також Знай.ua писав, депутат вистрілив собі у голову із нагородної зброї.