Про недостовірність повідомлень видання New York Times про те, що гаджети американського президента "прослуховують", заявив заступник прес-секретаря Білого дому Хоган Гідлі.

Хоган Гідлі заявив, що у Дональда Трампа немає трьох телефонів.

Дональд Трамп

Прес-служба Білого Дому також додала, що у президента тільки один офіційний урядовий iPhone, який захищений на рівні передових стандартів. Про це пише американське видання The Hill.

Також Гідлі розповів, що "за цим пильно стежать під контролем уряду".

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Дональд Трамп

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у випадку, якщо Сполучені Штати почнуть поставляти ракети до європейських країн, Росія зробить "дзеркальні заходи". Про це в середу, 24 жовтня, під час підсумкової прес-конференції за результатами зустрічі з італійським прем'єр-міністром Джузеппе Конте заявив глава Кремля Володимир Путін.

"Якщо США вийдуть з договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (РСМД)], найголовніше питання, що вони будуть робити з ракетами, які з'являються. Якщо вони поставлятимуться до Європи, ми звичайно відповімо дзеркально. Європейські країни, які погодяться з цим, повинні розуміти, що вони ставлять свою власну територію під загрозу можливого удару у відповідь. Це очевидні речі", - заявив кремлівський засідатель.

Варто нагадати, що президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа спецслужби неодноразово попереджали про недостатню захищеність його особистого телефону. Цю інформацію повідомило видання The New York Times.

Відомо, що у американського президента є два iPhone - для ділових переговорів і для особистих розмов. Співробітники Агентства національної безпеки США модифікували "ділові" телефони Трампа, але "особистий" так і не отримали.

Нагадаємо, давайте жити дружно: прем'єр запропонував зняти санкції з Путіна і запросив у гості.

Як повідомляв Знай.uа слідом за Обамою і Клінтон бомбу отримав CNN.

Знай.uа писав, пекельна доба на Донбасі: путінські пси обстріляли українських героїв із забороненого вогню.