В “мирній” Україні зараз відбувається і екоцид, і геноцид, і суїцид

Таку заяву зробив народний депутат від партії «Наш край» Сергій Шахов на ток-шоу “Прямий ефір”.

“Вбивства в Керчі — це, безумовно, трагедія, але давайте подивимося з чого вона взялася. Це пропаганда Кремля. В Криму навіть війни не було, як на Донбасі, але дитина взяла в руки рушницю і повбивала таких самих дітей. І ми нічого не можемо зробити. У мене п’ятеро дітей, вони також дивляться телевізор, а там одне насильство, кров, вбивства, аварії. Сьогодні нічого нормального по телевізору не показують”, – констатував політик.

Через трагедію в Криму українці відволіклися від загальнодержавних проблем.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

“Є країни, які мали б гарантувати безпеку України, після того, як ми позбулися ядерної зброї — Будапештський меморандум 1994 року. Є Лондон, і є Вашингтон, які мають вирішити трагедію України. Ми говоримо сьогодні про дітей Криму, але давайте подивимося, що відбувається на Луганщині та Донеччині. Що робиться з екологією в Україні — діти п’ють забруднену воду”, – заявив нардеп.

“33 шахтарі сидять зараз страйкують під землею, вони п’ять місяців не можуть отримати зарплату, їхні діти також страждають. Чи відповіли в МОЗ за масові отруєння дітей в школах у семи областях. Є сьогодні захворювання на кір, туберкульоз. 1,7 мільйонів переселенців зараз кинули напризволяще, їм немає, де жити, немає роботи. Ми з цим не можемо розібратися, трагедія зараз не тільки в Криму, трагедія по всій Україні”, – підсумував Шахов.