У вівторок, 23 жовтня, стало відомо, що користувачі популярного сервісу Google Maps перейменували Верховну Раду України на Верховну ЗРаду. Варто відзначити, що зміну назви держустанови на карті було помічено користувачами вже досить давно.

При цьому станом на 15:20 помилку в сервісі так і не виправили.

скріншот з Google Maps

Раніше повідомлялося, що користувачі в соціальних мережах неодноразово ділилися містичними образами, які вдалося зафіксувати з допомогою Гугл-карт. За допомогою популярного сервісу людям вдавалося побачити таємничі образи, які викликають безліч питань.

Деякі з них дійсно шокують, інші – просто стають приводом пофантазувати. Google Maps підносить картинки, які дійсно змушують задуматися. Незрозумілий вигляд біля одного з барів у Солт-Лейк-Сіті, США. В цей час в приміщенні не було відвідувачів, які стояли біля барної стійки. Така картина дійсно змушує поміряти в існування привидів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно мешканець Перу, переглядаючи Google-карти свого міста, випадково виявив знімок закоханої парочки на якому, як з'ясувалося, була його дружина. Чоловік вибудовував для себе маршрут і скористався тривимірної панорамою. На одному зі знімків чоловік побачив парочку, яка мило обіймалася, сидячи на лавці. Незважаючи на те, що обличчя у людей були невпізнавані, чоловік дізнався одяг, саме таку носила його жінка.

Як повідомляв портал Знай.иа, тепер власникам телефонів доведеться платити за використання програмного забезпечення Android. Сума прирівнюється до встановленим ліцензійним відрахуванню. Відповідне рішення оприлюднено на офіційній сторінці Google.

Також портал Знай.иа писав, що дослідник безпеки і криптографії Метью Грін розповів про потенційно небезпечної функції в інтернет-браузері Google Chrome. Як виявилося, нова функція авторизує користувачів без їхнього відома на тих сайтах, в яких вже користувачі мають свій обліковий запис.