Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі збирається повертатися на батьківщину.

Цю інформацію повідомила 20 жовтня, у суботу, його дружина Сандра Рулофс в Зугдіді під час зустрічі кандидата в президенти від опозиційного об'єднання "Сила в єдності" Грігола Вашадзе з виборцями.

Жінка розповіла, що на найближчий час у них з Михайлом намічене свято.

Михайло Саакашвілі

"Я кажу, Міша дійсно налаштований приїхати. 17 листопада у нас буде 25-річний ювілей весілля, і ми хочемо відзначити цю дату тут в Зугдіді" Сандра Рулофс

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

За словами дружини Саакашвілі, в Грузії на нього очікує багато людей. Рулофс сподівається, що екс-президенту вдасться приїхати спокійно і без проблем. У той же час, колишня перша леді підкреслила, що у Саакашвілі "грандіозні плани" і він хоче скоріше повернутися додому, щоб продовжити справи, які йому не вдалося довести до кінця.

Сандра Рулофс

Як відомо, в Грузії у відношенні екс-президента порушено кілька кримінальних справ. Представники влади Грузії раніше неодноразово заявляли, що у випадку, якщо Саакашвілі повернеться на батьківщину, йлшл буде негайно затримано.

Нагадаємо, прокуратура Грузії заявила, що розкрила учасників підготовки вбивства грузинського бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі. Повідомляється, що до нйому причетний колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі.

В заяві відомства сказано, що за фактом перевищення посадових повноважень та підготовки вбивства затриманий колишній глава першої служби другого управління головного управління Тбілісі Департаменту конституційної безпеки (ДКБ) Р. М.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", чому б не закликати Євросоюз ввести санкції проти нинішньої корумпованої української влади? Саме з нею має намір «воювати» Михайло Саакашвілі. Дізнайтеся останні новини про нього, де він знаходиться зараз, чим займається і як живе сьогодні! Вам точно буде цікаво.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що екс-президент Грузії і колишній глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі розповів про своє ставлення до Петра Порошенка як бізнесмену в інтерв'ю "Стране.иа".