Начальник кримських та донецьких головорізів Володимир Путін на форумі "Валдай" в Сочі знову повторив маячню про те, що Крим "перейшов" до складу Російської Федерації на законних підставах.

Про це стало відомо завдяки трансляції пропагандистського російського телеканалу "Росія 24".

Володимир Путін

"Крим – це наше, ми нікуди не збираємося. Наше чому? Не тому, що ми прийшли і що-то схапали. Тут якщо зі мною будуть сперечатися, то спір моментально зайде в глухий кут. Тут же всі демократи. Що таке демократія? Це влада народу. Як вона перевіряється? За допомогою референдумів, виборів і так далі. Люди прийшли на референдум в Криму і проголосували – хочемо бути незалежними, наступним кроком – хочемо бути у складі Російської Федерації", – цинічно заявив Путін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що теракт в Керчі, який сколихнув увесь світ і забрав за попередньою інформацією 19 життів, дійсно став найбільш резонансною подією в Криму після анексії. У соціальних мережах вже відреагували на вибухи в одному з навчальних закладів міста.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Реакція користувачів неоднозначна, але кримчани все більше розуміють, якою стала їх життя після референдуму. Обіцяли справжній рай, а в результаті кожен день, як на куточку. 17 жовтня стало фатальним для сімей, які втратили своїх близьких у цій страшній трагедії.

Варто нагадати, що в Кремлі вже підтвердили, що причиною вибуху в коледжі в Керчі став теракт. Зараз репутація путінського режиму така, що на нього відразу падає підозра. Про це у своєму блозі пише російський опозиційний політик, соціолог Ігор Ейдман.

Так, він упевнений, що мотив для злочину очевидний. Президенту Росії Володимиру Путіну потрібен привід для нової ескалації конфлікту з Україною. Тільки таким чином він зможе відвернути увагу населення від внутрішніх проблем і підняти свій низький рейтинг. Ейдман підкреслює, що це чудово розуміють в тій же Росії.

Нагадаємо, прихильник маніяків і "Новоросії": як "російський світ" зробив моральним калікою керченського стрілка.

Як повідомляв Знай.uа ЗМІ розповіли про матір керченського терориста.

Знай.uа писав, мінус 4569: опубліковано повний список загиблих головорізів Путіна, багато цікавих прізвищ.