У вівторок, 16 жовтня, стало відомо, що дочка екс-глави Харківської обладміністрації, скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, буде народжувати за кордоном.

Про це Добкіна повідомила в Stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, в соцмережі дівчина розповіла, що планує народжувати у Відні, так як там проживає її лікар, у якого вона спостерігається вже кілька років. При цьому Добкіна уточнила, що її чоловік не буде присутній під час пологів. Однак його заведуть вже після народження дитини.

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Показати ще

"Присутність на пологах я вважаю зайвою. Все повинно залишитися між мамою і дитиною", - відповіла на запитання пілписників Алла.

Також дівчина додала, що вже обрала ім'я для малюка, а після пологів збирається повернутися до рідного Києва, де, скоріш за все, і буде ростити дитину.

Раніше повідомлялося, що донька Михайла Добкіна Алла, в черговий раз вразила мережу різкою і негативною заявою.

"Очікування — не просте заняття виявилося. Друзі, перестаньте прогнозувати коли і як це буде. Інакше я скоро вб'ю когось. Можу сказати одне, що дуже скоро", - написала Алла в своєму профілі Instagram.

Користувачі мережі були в подиві від таких слів. В коментарях вони відзначили, що Алла сама провокує нездоровий інтерес до своєї вагітності і зовсім не дивно, що багато хто намагається вгадати дату пологів. Багато підписників Добкіної спеціально почали засипати коментарі новими припущеннями щодо заповітної дати.

Нагадаємо, що Михайло Добкін позловтішався з вибухів, які звучать на військових складах Міноборони близько міста в Ічні Чернігівської області.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилося відео, на якому Сергій Притула зробив пародію на скандально відомого нардепа Михайла Добкіна.

Також портал Знай.uа писав, що Добкін став яскравим прикладом "мертвих душ", з яких складається майже половина депутатського корпусу у Верховній Раді. Він жодного разу навіть не зареєструвався у сесійній залі.