В ефірі державного телеканалу РФ виступив Семен Багдасаров, який закликав ліквідувати керівництво України

Семен Багдасаров

На думку російського експерта, таке рішення буде вірним через дії влади через отримання автокефалії Української церкви. Екс-депутат заявив про расколке православної церкви.


Він вважає, що такі дії з боку української влади були неприпустимими. Свою позицію він обґрунтував тим, що це неможливо, поки "в Сирії вбивають християн". Тема отримання томосу про автокефалію Україною не на жарти розлютила Насіння Багдасарова. Після спроб виправдати свою позицію, він перейшов на образи і різкі вислови у бік українського уряду.

"Зло треба знищувати. Зло сидить у Києві в особі керівництва України. Воно зло і воно повинне бути ліквідоване. Не фізично, ні, політично вони повинні піти до чортової матері. І всі ті, хто його підтримує", – заявив російський експерт.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Також він закликав у Думі розірвати будь-які відносини з Україною і припинити дипломатичні відносини. Не забув політик і про вбивства на Донбасі, звинувативши в цьому теж українську владу.

"Прийміть в Думі повний розрив з Україною, відкликання усіх дипломатів, припинення економічних взаємовідносин... Нам пропонують сприйняти як даність спалених людей в Одесі, як даність - вбивство 10 000 людей на Донбасі, як даність розкол найбільшої православної автокефальної церкви - Російської православної церкви, як даність - створення з України військового плацдарму", – продовжив Багдасаров.

Нагадаємо, раніше Філарет поставив крапку в мовному питанні богослужіння.

Богослужіння єдиної Помісної православної церкви в Україні після об'єднання та здобуття автокефалії має відбуватися українською мовою. Але інші мови також будуть вживатися.

Про це заявив предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Філарет під час робочої поїздки в Тернопільську область, передає "5 канал".


Як повідомляв портал "Знай.uа" Путін в стилі Турчинова "обігрів" РПЦ в Україні: подробиці.


"Знай.uа" писав, що московські попи скликають надзвичайний Собор.