У Верховній Раді триває збір підписів за зняття депутатської недоторканності

Про це на засіданні Верховної Ради заявив лідер політичної сили “Наш Край”, народний депутат Сергій Шахов, пише Рoliteka.

“Коли ми всі йшли в парламент, кожен з нас давав слово своїм виборцям, що знімуть недоторканність. Сьогодні Юрій Левченко вже зібрав 158 підписів у Верховній Раді про зняття недоторканності з усіх. Це треба було зробити не перед виборами, а ще рік тому. І зараз ще не пізно зняти недоторканність з кожного з нас. Ніхто не має бути привілейований”, – повідомив нардеп.

“Ми прийшли сюди заради України і для українського народу, який нас обирав. По-друге, хочу подякувати, Юрію Віталійовичу (Луценко – ред.), за те, що все таки порушені кримінальні провадження, і що в міністра Насалика немає недоторканності, він повинен відповідати за те, що шахтарі 5 місяців не отримували заробітної плати”, – пояснив політик.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

“Сьогодні в чотирьох областях порушені кримінальні провадження, сподіваюся, вони будуть доведені до логічного кінця, і будуть покарані ті, хто знущається над робітниками та шахтарями. Сьогодні вже третій день йде страйк Селідовугілля і перекритий шлях Донецьк-Дніпро. Не треба доводити людей до кипіння”, – додав депутат.

Політик зазначив, що найбільше проблем криється не в роботі парламенту, а в непрофесійності Кабміну.

“Треба антикорупційним органам попрацювати над тим, куди поділися гроші МВФ (два трильйони гривень), де поділися гроші пенсіонерів (200 млн з пенсійного фонду). Взагалі антикорупціонерам варто звернути голову в бік Кабміну, антилюдського уряду, який не призначає фахових міністрів та грабує Україну”, – підсумував Шахов.