Нещодавно в мережі з'явилася новина про те, що губернатор Московської області та військовий Сергій Шойгу шокував українців черговою заявою.

Як повідомляють джерела, Шойгу пропонує москвичам зробити серйозну трансформацію і перенести столицю Росії на Урал або в Сибір.

Шойгу

Крім цього політик закликає притягнути росіян в Сибір і на Далекий Схід.

А що ви думаєте про це?

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

До слова, на Далекому Сході Росії почалися військові маневри "Схід-2018". Вони стануть наймасштабнішими за всю історію сучасної Росії.

Цю інформацію повідомляє департамент інформації та масових комунікацій російського Міноборони.

війська

"На Далекому Сході Росії стартували маневри військ "Схід-2018"

У повідомленні говориться, що маневри пройдуть з 11 по 17 вересня на Далекому Сході Росії і в сусідніх акваторіях Тихого океану. Керівником навчань стане міністр оборони Росії Сергій Шойга.

Відзначається, що вони стануть найбільшими військовими навчаннями за останні 37 років. У загальній складності у них візьмуть участь майже 300 тис. військових, десятки тисяч бронемашин, вертольотів, літаків і безпілотних літальних апаратів.

Також відомо, що до російських військових, на одному з етапів, приєднаються війська Монголії та Китаю.

В Міноборони РФ розповіли, що під час навчань відпрацьовуватимуться способи застосування міжвидових військових угруповань для забезпечення оборони Росії. Також у військовому відомстві Росії уточнили, що необхідні маневри для перевірки готовності органів військового управління під час планування та проведення перегрупування військ на великі відстані. На навчаннях буде відпрацьовуватися організація взаємодії між сухопутними військами і силами ВМФ.

Нагадаємо, Росія продовжує форсованими темпами постачати зброю до Сирії.

Як повідомляв Znaj.ua, днями мережу сколихнула новина, яку повідомив Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров.

Також Znaj.ua писав про те, що мережа шаленіє від романтичного відпочинку президента РФ Володимира Путіна, керівника ФСБ Бортникова та глави Міноборони Шойгу.