Член Радикальної партії Ігор Мосійчук все ніяк не хоче розлучитися з образом політика, на якого полює Москва. Кілька днів тому він заявив, що має інформацію про підготовку на нього замаху, який має відбутися цієї осені.

«Маю достовірну інформацію з Москви, з джерел близьких до ФСБ, на мене готується черговий замах, і кінець листопада є крайньою датою моєї ліквідації. Тобто в нашій столиці вже діє диверсійна група, і можливо, мета - не тільки я. Я не знаю, чому саме я, яка мета мого вбивства, але я точно знаю, що процес запущений», - написав у себе в соціальній мережі соратник Олега Ляшка.

Ігор Мосійчук на своєму робочому місці

Цікаво, що ні експерти, ні навіть соратники політика не знають, чим він може бути таким небезпечним, що на нього може готуватися вже другий замах.

Нагадаємо, що в жовтні минулого року в Києві біля будівлі одного з телеканалів прогримів вибух, в результаті якого загинули дві людини і отримали поранення троє, в тому числі і радикал Ігор Мосійчук. Пізніше він назвав це замахом саме на його життя, хоча офіційно це до сих пір не доведено.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Встань і йди!

Популярність і образ мученика видно так сподобалися депутату, що ось вже як пройшов цілий рік після вибуху, а він все продовжує ходити з паличкою. Адже тепер тільки вона нагадує про ті дні, коли всі телеканали говорили лише про нього.

Але іноді, як наприклад, 4 вересня, під час голосування за законопроект про українську мову, Мосійчук так заглибився в думки, що почав ходити взад і вперед, зовсім забувши про паличку. Пізніше він схаменувся і вже не розлучався з нею.

Цілком можливо, що депутат був так зайнятий думками про майбутнє української мови, що просто забув про все, в тому числі і про біль в нозі. Або, що теж ймовірно, тростина - це вже частина образу політика (як головного ворога Росії), з яким він вирішив більше не розлучатися.

Нагадаємо, раніше https://znaj.ua повідомляв про те, що Мосійчук побив Лещенка чимось довгим через орієнтацію Ляшка.

Також ми писали про те, як вся Україна реготала над Мосійчуком, який облизав Ляшка і про нахабну брехню Мосійчука, яку викрили в мережі.