В Україні знову неспокійно. Росія побачила нові лазівки розширити свій вплив за рахунок інших регіонів України. В світлі скандалу з масовим отриманням угорських паспортів, з'явилася думка що Росія активно бере участь у цій змові. Путіну вигідно отримати Закарпаття. А жителі з угорськими паспортами йому в цьому допоможуть. Адже ні для кого не секрет, що Угорщина активно співпрацює з Росією та надає всіляку підтримку у всіх починаннях імперії.

Українські спецслужби ще 15-20 років тому інформували вище військово-політичне керівництво України про те, що відбувається в західних областях країни і які загрози для її національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності несуть в собі кроки сусідніх європейських країн (Польщі, Угорщини і Румунії). Про це повідомив ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан.

Але ситуація розвивалася, як розвивається зараз, і як ми бачимо, знову ці країни активізують міжнаціональний питання з урахуванням того, що Україна нібито ослабла, РФ її мучить, агресивно на неї впливає. І це зручний випадок, щоб спробувати вирішити свої внутрішні проблеми за рахунок зовнішніх завоювань Василь Богдан

Генерал-лейтенант при цьому нагадав, що ідею розчленувати західні регіони України кілька років тому запустив на вищому рівні лідер російської партії ЛДПР Володимир Жириновський, який визнавав, що РФ хоче домовитися з Польщею, Угорщиною і Румунією про розподіл українських територій. Агресивна антиукраїнська пропозиції Путіна згодом підтвердив і Дональд Туск, який перебував у статусі голови Ради ЄС.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Василь Богдан також зауважив, що в свою чергу ще після розпаду СРСР і здобуття Україною незалежності її деякі західні сусіди почали проводити завуальовану антиукраїнську політику під прикриттям деяких соціально-економічних програм.

Що ж насправді станеться, якщо не зупинити отримання угорських паспортів, ніхто не знає. Але факт залишається фактом, цей процес повинен бути жорстко припинений. Серед людей повинна бути проведена роз'яснювальна робота, а чиновники, які допустили таку вільність, мають бути звільнені.

"Знай.ua" писав по цій темі: гра м'язами: Угорщина перейшла на відкриті погрози.

"Знай.ua" повідомляв раніше: Рабинович: Польща, Угорщина і Румунія хочуть відтяпати собі частині України.